همایش
1400/12/9 دوشنبه1400/12/09
کارگاه آموزشی آسیب شناسی مسائل و مشکلات کلاس های آنلاین
 در راستای ارتقاء کیفیت آموزشی  و پیاده سازی ارزیابی درونی گروه های آموزشی  اولین کارگاه  با عنوان آسیب شناسی مسائل و مشکلات کلاس های آنلاین   ، توسط دفتر نظارت ، ارزیابی و تضمین کیفیت  استان  با همکاری دفتر نهاد  مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور  برگزار می گردد

در راستای ارتقاء کیفیت آموزشی  و پیاده سازی ارزیابی درونی گروه های آموزشی  اولین کارگاه  با عنوان "آسیب شناسی مسائل و مشکلات کلاس های آنلاین "  ، توسط دفتر نظارت ، ارزیابی و تضمین کیفیت  استان  با همکاری دفتر نهاد  مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور  برگزار می گردد.
نکات جهت شرکت در کارگاه
نام  دوره : آسیب شناسی مسائل و مشکلات کلاس های آنلاین
زمان :  شنبه  مورخ 14/12/1400  ساعت 16 الی 18
مدرس : سرکار خانم دکتر نفیسه رفیعی  عضو محترم هیات علمی دانشگاه
لینک ورود : Vc01.isfahan.pnu.ac.ir/nahad
تذکر : گواهی حضور   از طرف  دفتر نهاد مقام معظم رهبری برای  اساتید صادر خواهد شد . لازم به اشاره است که جهت صدور گواهی ضرورت دارد همکاران  با  نام و نام خانوادگی و کد ملی وارد شوند .

فايل هاي مربوطه :
پوستر اصلي با آرام.jpg133.234 KB