1400/10/13 دوشنبه
برگزاری جلسه توجیهی اجرا و فعال سازی نظام جامع ارزیابی دانشگاه پیام نور استان اصفهان با حضور دکتر جاوری مدیر محترم نظارت ، ارزیابی و تضمین کیفیت ، رئیس و مدیران محترم مرکز زرین شهر برگزار گردید.

در راستای تبیین شاخص ها و فرایندهای اجرایی نظام جامع ارزیابی دانشگاه پیام نور استان اصفهان روز یکشنبه مورخ   1400/10/12 جلسه ای با حضور دکتر جاوری مدیر محترم دفتر نظارت ، ارزیابی و تضمین کیفیت استان ،  رئیس و مدیران محترم دانشگاه پیام نور مرکز زرین شهر  در آن مرکز  برگزار  گردید.

در این جلسه  در خصوص چگونگی تکمیل  شاخصهای  اجرایی نظام جامع ارزیابی  توضیحات کامل توسط مدیر
محترم نظارت ، ارزیابی و تضمین کیفیت  استان داده شده و رئیس و مدیران مرکز  نیز به بحث و تبادل نظر در این خصوص پرداختند.