1401/6/16 چهارشنبه
بازدید سرزده معاون اجرایی و مسوول امور جاری ناتک پیام نور استان از دانشگاه پیام نور واحد فولادشهر اصفهان

دکتر آقائی، معاون اجرایی و مسوول امور جاری ناتک استان روزدوشنبه مورخ 1401/06/14 در بازدیدی سرزده که چند ساعتی به طول انجامید در دانشگاه پیام نور واحد فولادشهر حاضر و ضمن بازدید از بخشهای مختلف این دانشگاه و اخذ گزارش اقدامات ابلاغی استان در نشست با همکاران این واحد شرکت نمود.
معاون اجرایی استان در این نشست ضمن تشریح برنامه های استان از تلاش همه جانبه مسوولین استانی و سازمان مرکزی دانشگاه برای کاهش مشکلات خبر داد و همدلی، وحدت و مشارکت جمعی بیش از پیش همکاران را برای تحقق اهداف دانشگاه ضروری دانست.