1401/8/7 شنبه
بازدید هیات نظارت ، ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی استان از دانشگاه پیام نور مرکز اصفهان
بازدید هیات نظارت ، ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی استان در تاریخهای 2 الی 4 آبان 1401 از دانشگاه پیام نور مرکز اصفهان

در راستای ماموریت های هیات نظارت،ارزیابی وتضمین کیفیت آموزش عالی استان اصفهان در خصوص بازدید از زیر نظامهای آموزشی عالی استان اصفهان گروه اعزامی هیات نظارت ، ارزیابی و  تضمین کیفیت آموزش عالی  استان  اصفهان  از تاریخ 2 الی 4 آبان ماه سال 1401  از دانشگاه پیام نور  مرکز اصفهان بازدید نمودند.

هیات مذکور  ضمن ارائه گزارش بازدید قبلی و بررسی موارد اصلاح شده از  قسمتهای مختلف دانشگاه  اعم از آموزش ،  امور فرهنگی  ، تحصیلات تکمیلی،اداری مالی،آزمایشگاه ها ،سیستم های رایانه ای و دانش آموختگان بازدید و چگونگی فعالیت و عملکرد هر قسمت را بررسی نمودند . همچنین بطور جداگانه با دانشجویان- اعضای محترم هیات علمی و کارکنان  مرکز دیدار و گفتگو کردند.
در پایان سه روز بازدید هیات مذکور نتایج بازدید خود را با حضور آقای دکتر مختار ی سرپرست محترم استان ، آقای دکتر آقایی معاون محترم  اجرایی و مسئول امور جاری ناتک استان و سرکار خانم دکتر واعظی فر معاون محترم آموزشی و پژوهشی  استان تشریح و بصورت کتبی ارائه نمودند.