1401/8/18 چهارشنبه
برگزاری مراسم تکریم و معارفه سرپرست نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه پیام نور استان اصفهان
این مراسم با حضور آقای دکتر جاوری سرپرست دفتر برنامه ریزی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه پیام نور آقای دکتر مختاری رئیس دانشگاه پیام نور استان اصفهان، آقای دکتر آقائی و خانم دکتر واعظی فر معاونین استان، تعدادی از مدیران و همکاران علمی و اداری ستاد و مرکز اصفهان برگزار شد.

در این جلسه آقای دکتر مختاری رئیس دانشگاه پیام نور استان اصفهان ضمن تشکر و قدردانی از زحمات آقای دکتر جاوری در زمان تصدی سرپرست نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه پیام نور استان اصفهان و آقای دکتر آقایی در زمان تصدی مسئولیت امور جاری نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه، برای آقای دکتر سید محمد قلمکاریان در مسئولیت جدید آرزوی موفقیت و بهروزی نمود
آقای دکتر سید محمد قلمکاریان سرپرست نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه پیام نور استان اصفهان ضمن خیر مقدم و تشکر از مسئولین و مدعوین، برنامه های خود را تشریح نمود.
در پایان مراسم ضمن اعطای حکم سرپرستی آقای  دکتر قلمکاریان سرپرست نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه پیام نور استان اصفهان با اهدای لوح از زحمات آقایان دکتر جاوری و دکتر آقایی  قدردانی بعمل آمد.