1401/8/23 دوشنبه
بازدید هیات نظارت ، ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی استان
بازدید هیات نظارت ، ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی استان از دانشگاه پیام نور مرکز سمیرم

.

در راستای ماموریت های هیات نظارت،ارزیابی وتضمین کیفیت آموزش عالی استان اصفهان در خصوص بازدید از زیر نظامهای آموزشی عالی استان اصفهان گروه اعزامی هیات نظارت ، ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی استان اصفهان روزیکشنبه مورخ 1401/08/22 از مرکز سمیرم  بازدید نمودند.
ابتدا آقای دکتر  قلسم پور ریاست مرکز ضمن خیر مقدم گزارشی از اقدامات بازدید قبلی و موارد اصلاح شده بیان نمودند.

هیات مذکور در ادامه برنامه بازدید از  قسمتهای مختلف دانشگاه  اعم از آموزش ،  امور فرهنگی  ، اداری مالی،آزمایشگاه ها ،سیستم های رایانه ای و دانش آموختگان بازدید و چگونگی فعالیت و عملکرد هر قسمت را بررسی نمودند .
در پایان  بازدید هیات مذکور نتایج بازدید خود را با حضور آقای حسینی نماینده  دفتر نظارت ، ارزیابی و تضمین کیفیت استان ، آقای دکتر قاسم پور ریاست مرکز  تشریح و بصورت کتبی ارائه نمودند.