1401/8/25 چهارشنبه
بازدید هیات نظارت ، ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی استان
بازدید هیات نظارت ، ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی استان از دانشگاه پیام نور مرکز شهرضا

.

در راستای ماموریت های هیات نظارت،ارزیابی وتضمین کیفیت آموزش عالی استان اصفهان در خصوص بازدید از زیر نظامهای آموزشی عالی استان اصفهان گروه اعزامی هیات نظارت ، ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی استان اصفهان روزچهارشنبه مورخ 1401/08/25 از مرکز شهرضا  بازدید نمودند.
ابتدا جلسه نماینده گروه اعزامی هیات نظارت استانی  گزارشی از اقدامات بازدید قبلی ارائه و در ادامه دکتر حاجیان ریاست مرکز در خصوص موارد  اصلاح شده قبلی گزارشی  بیان نمودند.

هیات مذکور در ادامه برنامه  از  قسمتهای مختلف دانشگاه   اعم از آموزش ،  امور فرهنگی  ، اداری مالی  و دانش آموختگان بازدید و چگونگی فعالیت و عملکرد هر قسمت را بررسی نمودند .
در پایان  بازدید هیات مذکور نتایج بازدید خود را با حضور آقای دکتر قلمکاران سرپرست دفتر نظارت ، ارزیابی و تضمین کیفیت استان ، آقای دکتر حاجیان ریاست مرکز  تشریح و بصورت کتبی ارائه نمودند.