1402/3/17 چهارشنبه
بازدید نماینده ناتک دانشگاه از روند برگزاری امتحانات پایان ترم در مراکز اصفهان، زرین شهر و واحد باغبهادران
آقای دکتر یگانه ناظر اعزامی دفتر نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور، به همراه آقای دکتر ارجمندفر ناظر دفتر ناتک دانشگاه پیام نور استان اصفهان روز چهارشنبه مورخ 1402/03/17 از روند برگزاری آزمون های پایان نیمسال دوم تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ در دانشگاه های پیام نور مراکز اصفهان، زرین شهر و واحد باغبهادران بازدید نمودند.

آقای دکتر یگانه ناظر اعزامی دفتر نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور، به همراه آقای دکتر ارجمندفر ناظر دفتر ناتک دانشگاه پیام نور استان اصفهان از روند برگزاری آزمون های پایان نیمسال دوم تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ در دانشگاه های پیام نور مراکز اصفهان، زرین شهر و واحد باغبهادران بازدید نمودند.  ناظرین محترم ضمن گفتگو با دانشجویان و کارکنان، از نزدیک با مسائل و مشکلات این دانشگاه ها آشنا شدند و پس از شنیدن صحبت های عوامل اجرایی، رهنمودهای لازم را به ایشان ارائه دادند. لازم به ذکر است در بازدید ناظران از مرکز اصفهان، دکتر مختاری رئیس دانشگاه پیام نور استان اصفهان ایشان را همراهی نمودند. ناظر اعزامی دفتر ناتک سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور با همراهی ناظر ناتک پیام نور استان اصفهان در راستای ارزیابی کلی این مراکز و واحدها، علاوه بر بازدید از نحوه ی برگزاری امتحانات در سالن های برگزاری آزمون در این دانشگاه ها، از سایت برگزاری امتحانات الکترونیکی، اتاق آزمون، حوزه تحویل، آموزش، کتابخانه، نمازخانه و سایر قسمت ها در این مراکز دانشگاهی نیز بازدید به عمل آورد.