1402/3/22 دوشنبه
بازدید نماینده ناتک از روند برگزاری امتحانات پایان ترم در مراکز دولت آباد، شاهین شهر، وزوان و واحد گز
آقای دکتر غلامرضا اسماعیلیان ناظر دفتر نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه پیام نور استان اصفهان روز دوشنبه مورخ 1402/03/22 از روند برگزاری آزمون های پایان نیمسال دوم تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ در دانشگاه های پیام نور مراکز دولت آباد، شاهین شهر، وزوان و واحد گز بازدید نمود.

قای دکتر غلامرضا اسماعیلیان ناظر دفتر نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه پیام نور استان اصفهان از روند برگزاری آزمون های پایان نیمسال دوم تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ در دانشگاه های پیام نور مراکز دولت آباد، شاهین شهر، وزوان و واحد گز بازدید نمود.  ایشان ضمن گفتگو با دانشجویان و کارکنان، از نزدیک با مسائل و مشکلات این دانشگاه ها آشنا شد و پس از شنیدن صحبت های عوامل اجرایی، رهنمودهای لازم را به ایشان ارائه داد. آعضو هیات علمی دانشگاه و نماینده ی اعزامی دفتر ناتک در راستای ارزیابی کلی این مراکز و واحدها، علاوه بر بازدید از نحوه ی برگزاری امتحانات در سالن های برگزاری آزمون در این دانشگاه ها، از سایت برگزاری امتحانات الکترونیکی، اتاق آزمون، حوزه تحویل، آموزش، کتابخانه، نمازخانه و سایر قسمت ها در این مراکز دانشگاهی نیز بازدید به عمل آورد.