1402/7/22 شنبهبازدید هیات نظارت ، ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی استان
بازدید هیات نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی استان اصفهان از دانشگاه پیام نور واحد باغبهادران
بازدید هیات نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی استان اصفهان از دانشگاه های پیام نور واحد باغبهادران روز چهارشبه 1402/07/19

در راستای ماموریت های هیات نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی استان اصفهان در خصوص بازدید از زیر نظام های آموزش عالی، آقای الهی و خانم کاظمی از نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی استان اصفهان به همراه آقای حسینی کارشناس نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه پیام نور استان اصفهان، به منظور ارتقاء کیفیت خدمات در سطوح مختلف آموزشی، پژوهشی و فرهنگی به دانشجویان، از واحد باغبهادران بازدید نمودند. ناظرین اعزامی ضمن گفتگو با کارکنان و نظارت بر عملکرد بخش های مختلف از جمله واحد اداری و مالی، بخش آموزش، آزمایشگاه، واحد فرهنگی و ... از نزدیک با مسائل و مشکلات این دانشگاه آشنا شدند و پس از شنیدن صحبت های ایشان، رهنمودهای لازم را ارائه دادند.